Na majd én tudom mit keresek

Segítség és Lejátszók


IDE TETTEM FEL NEKTEK OLYAN PROGRAMOKAT,AMIK BIZTOSAN LEJÁTSZÁK A FILMEKET!ÉS ÍROK EGY KIS SEGÍTSÉGET IS,HA BÁRMI PROBLÉMA VAN IDE ÍRHATJÁTOK ÉS AHOGY TUDOK SEGÍTEK!!!!

ConvertXtoDVD

Leírás:

A ConvertXtoDVD egy magyarul is tudó konvertáló program, amellyel DVD formátumra alakíthatjuk a főbb filmes kiterjesztéseket. A konvertálást követően a filmet a szoftver segítségével DVD-re ki is tudjuk írni. Ezenkívül fel is tudjuk darabolni, illetve össze is tudjuk fűzni a filmeket, valamint PAL/NTSC szabványokat is meghatározhatunk.

A ConvertXtoDVD által támogatott formátumok:

AVI
DivX
XviD
MOV
VOB
MPEG
WMV
WMV3
HDTZ

WinX Video Converter

 

Leírás:

A WinX Video Converter egy ingyenes video konvertáló program, amellyel többek közt a filmek zenéit is kimenthetjük MP3-ba. A szoftver kezelőfelülete egyszerű, használata gyorsan elsajátítható. Az átalakításkor beállíthatjuk a video főbb paramétereit is.

A WinX Video Converter által támogatott főbb formátumok:

AVI
FLV
MOV
MPEG1/2
WMV
DivX



 Ingyenes DVD, avi, mpeg, DivX és mp3 lejátszó, feliratozással.
A magáncélra ingyenes lejátszóval nem csak DVD-filmeket, hanem avi, mpeg, DivX, illetve AC3 adatokat is megtekinthetünk, valamint mp3 zenét hallgathatunk. A program számtalan különleges szolgáltatással rendelkezik: filmfeliratok betöltése, képkockák elmentése, filmlejátszás a Windows Asztalon stb. Magyar fordítás: Hevesi János




Ez az ingyenes VLC Médialejátszó egy több platformon használható multimédia lejátszó, mely MPEG és DivX formátumok mellett minden fontosabb audio és video formátumot is képes lejátszani. Ezen kívül a VLC Médialejátszó lehetővé teszi, hogy a letöltés alatt is megtekinthető legyen az aktuális videó.

 Mutatós kezelőfelülettel rendelkező médialejátszó, mely az zenék mellett videók lejátszására, internet rádiók hallgatására is alkalmas. Támogatott formátumok: MP3, OGG, WAV. Videók: AVI és MPEG. Extra: feliratok megjelenítése, CD/DVD-írás, grabber funkciók, audiok konvertálása, skinezhető felület, plugin bővítések. Magyarítás: : Tóth Bálint, Tom Evin, Herczeg József Tamás.





0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!