Na majd én tudom mit keresek

Ördög







Ördög
(Devil)
  


színes, amerikai horror, 80 perc, 2010 
Dolby Digital

rendező: John Erick Dowdle, Drew Dowdle
forgatókönyvíró: Brian Nelson, M. Night Shyamalan
operatőr: Tak Fujimoto
producer: Sam Mercer, M. Night Shyamalan
vágó: Elliot Greenberg

szereplő(k): 
Bojana Novaković (fiatal nő)
Jenny O'Hara (idős nő)
Bokeem Woodbine (biztonsági őr)
Logan Marshall-Green (szerelő)
Geoffrey Arend (salesman)
Chris Messina (Bowden)
Caroline Dhavernas (Elsa Nahai)
Jacob Vargas (Ramirez)
Matt Craven (Lustig)
Joe Cobden (Dwight)

Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve őrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bűneiért.
A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyű dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínűbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztő igazság: egyikük maga az Ördög. Miközben kívülről hasztalan próbálják kiszabadítani őket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.


LETÖLTÉS

EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!