Na majd én tudom mit keresek

Felejtés






Felejtés
(The Forgotten)
 


Kattintson a képre!
színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 91 perc, 2004 
Dolby Digital

rendező: Joseph Ruben
forgatókönyvíró: Gerald Di Pego
operatőr: Anastas N. Michos
díszlettervező: Susan Bode
jelmeztervező: Cindy Evans
zene: James Horner
producer: Bruce Cohen, Dan Jinks, Joe Roth
executive producer: Steve Nicolaides, Todd Garner
látványtervező: Bill Groom
vágó: Richard Francis-Bruce

szereplő(k): 
Julianne Moore (Telly Paretta)
Dominic West (Ash Correll)
Gary Sinise (Dr. Jack Munce)
Alfre Woodard (Anne Pope nyomozó)
Linus Roache (Egy barát)
Christopher Kovaleski (Sam)
Matthew Pleszewicz (Sam, ifjon)
Anthony Edwards (Jim Paretta)
Jessica Hecht (Eliot)

Telly (Julianne Moore) igyekszik túlélni azt, amit nem lehet: egy repülőgép-szerencsétlenég során elveszítette 8 éves kisfiát. A pszichológus (Gary Sinise), aki a legtöbbet segített neki, feladja a küzdelmet: bevallja a nőnek, hogy emlékeiből és fájdalmából semmi sem igaz: sosem volt gyereke és így az nem is halhatott meg - mindez csupán az ő agyában létezett. Ezzel a tudattal még nehezebb együtt élni, mint a gyásszal. Ám a legnehezebb még hátra van.
Telly találkozik egy férfival (Dominic West), akivel kísértetiesen hasonló eset történt. Meggyászolta a gyerekét, majd nem sokkal később rá kellett jönnie, nem is volt soha apa. Telly gyanakodni kezd. Szeretné végre tudni, mi az igazság. Szeretné tisztán látni, hogy ő maga őrült-e, hogy volt-e valaha gyereke, hogy ki hazudik neki és ki mond igazat. Hogy ő maga mikor hazudott magának, és melyik emléke igaz. Mindenre képes volna, hogy kijusson ebből a labirintusból.


LETÖLTÉS



EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!