Na majd én tudom mit keresek

Démonok 2.

Démonok 2.
(De`moni 2: L'incubo ritorna)
 


Kattintson a képre!
színes, olasz horror, 91 perc, 1986 

rendező: Lamberto Bava
forgatókönyvíró: Dario Argento, Lamberto Bava
operatőr: Gianlorenzo Battaglia
zene: Simon Boswell
producer: Dario Argento
vágó: Piero Bozza, Franco Fraticelli

szereplő(k): 
David Edwin Knight (George)
Nancy Brilli (Hannah)
Coralina Cataldi-Tassoni (Sally Day)
Bobby Rhodes (Hank, a személyi edző)
Asia Argento (Ingrid Haller)

Dario Argento és Lamberto Bava, a horror nagymesterei újra összefogtak, hogy elkészítsék a a mestermű folytatását amit soha nem felejtesz el!
Sok idő eltelt, de a Démonok vártak. Egy toronyház lakásainak tévéin keresztül újra belépnek e világba, amivel a 16 éves Sally születésnapját kimondhatatlan horrorrá változtatják. 
A vendégek rémülettel nézik végig, ahogy Sally kezein karmok nőnek, a fogai agyarrá változnak, erei lüktetve kidagadnak, szemei pedig sárgán világítanak. Maró fekete vér szivárog a testéből, tovább fertőzve a Démon pestissel mindenkit, akihez csak hozzáér.
A Démonok lecsapnak a lezárt kijáratok miatt sötétségben rekedt emberekre, az edzőtermet és a garázst is véres vágóhíddá változtatva.
A túlélők megpróbálják felvenni a harcot a lényekkel, de azok hatalmas túlerőben vannak, és mikor úgy tűnik, megtalálják a megoldást, a Démonok bevetik utolsó förtelmes trükkjüket...
A Démonok 2 nem egy jól sikerült horror film gyengébb folytatása.


LETÖLTÉS


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!