Na majd én tudom mit keresek

Till filkó






Till filkó
(Till Eulenspiegel - Jester Till)

Évszám: 2003
Műfaj: Animációs, Családi, Kalandfilm

 Till Filkó

Puffstadt városában nagy a sürgés-forgás. A király születésnapja alkalmából a helyi elöljárók különleges ajándékkal akarnak kedveskedni az uralkodónak. Marcus, az öreg varázsló pedig a boldoggá tévő varázsitalon dolgozik, amit unokájának, Till Eulenspiegelnek kíván adni, hogy az segíthessen vele a szegényeken. A készítésbe azonban hiba csúszik, Marcus pedig eltűnik.

Eközben a királyi udvarban sincs minden rendben. Lady Zsémbes Katarina mindenáron meg akarja szerezni a hatalmat az ünnepelni készülő Rupert királytól, így Till Eulenspiegelre és hű barátaira vár a feladat, hogy mindenkit megmentsenek ebben a kedves rajzfilmben, amely az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújt.


FILMÉRT KATT IDE



EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!