Na majd én tudom mit keresek

A testőr






A testőr
(The Keeper)
 

Kattintson a képre!
színes, amerikai akciófilm, 2009 

rendező: Keoni Waxman
forgatókönyvíró: Steven Seagal
operatőr: Nathan Wilson
zene: Philip White
producer: Phillip B. Goldfine, Steven Seagal
vágó: Michael J. Duthie

szereplő(k): 
Steven Seagal (Rolland Sallinger)
Luce Rains (Jason Cross)
Alexandria Morrow (Hooker)
Arron Shiver (Mason Silver)
Kisha Sierra (Allegra)

A Los Angeles-i zsaru, Roland Sallinger (Steven Seagal) és társa, Trevor Johnson egy építkezés határait jelölik ki a város déli részén, amikor drogdílerekkel kerülnek összetűzésbe, és tűzharc kerekedik. A két rendőr marad csak életben. Trevor célzást tesz rá, hogy nekik kéne begyűjteniük a piszkos pénzt. Roland reméli, hogy társa csak viccel, de téved. Partnere lelövi, hogy ne álljon az útjában. Csakhogy Roland túléli? 
Egy évvel később a férfi még mindig nem épült fel teljesen, úgyhogy elküldik egységétől. Ezalatt Bukarestben a román rendőrségi főnök, Constantin Korzha, Roland régi barátja boldogan kezdi meg nyugdíjas éveit tehetős üzletemberként. Lánya, a Paris Hilton-stílusú Nikita a Tornádók focicsapatának sztárjával, Marco Inescuval randevúzik. Egy éjjel elrabolják a lányt.
Amikor régi barátja felhívja, hogy segítséget kérjen tőle, Roland felül az első Romániába tartó gépre. Érkezésekor rögtön átlátja a helyzetet: a kommunizmus összeomlása óta a gengszterbandák még nagyobb hatalomra tettek szert, és jelenlegi célpontjuk Constantin és családja. Segítenie kell öreg barátjának megtalálni, és megvédeni lányát, s közben próbálja kideríteni a rendkívül barátságtalan helyen, hogy ki áll az események mögött.



FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!