Na majd én tudom mit keresek

Pillangó-hatás 2







Pillangó-hatás 2
(The Butterfly Effect 2)
 

Kattintson a képre!
színes, amerikai sci-fi, 92 perc, 2006 

rendező: John R. Leonetti
forgatókönyvíró: Michael D. Weiss
operatőr: Brian Pearson
producer: Chris Bender, Anthony Rhulen
vágó: Jacqueline Cambas

szereplő(k): 
Eric Lively (Nick Larson)
Erica Durance (Julie Miller)
Dustin Milligan (Trevor Eastman)
Gina Holden (Amanda)
David Lewis (Dave Bristol)
    
Egy szép vasárnap délelőtt, egy gyönyörű tó partjánál Nick Larson és két legjobb barátja, Trevor és Amanda, Nick barátnőjének, Julie-nak a huszonnegyedik születésnapját ünneplik. Nicknek azonban egy kollégája hirtelen hívására el kell mennie hivatalos ügyben. Autóval indulnak el, de útközben baleset éri őket, amit csak Nick él túl.
Egy évvel később Nick rájön, hogy képes visszautazni az időben, és megpróbálja rendbe hozni a múltat. Megpróbálja megmenteni szerelmének az életét, de közben nem csak azokat a részleteket változtatja meg, amelyeket szeretne, hanem szándéka ellenére az egész további élete gyökeresen átalakul egészen a jelenig. Eleinte minden remekül alakul, azonban a későbbi változások mindig nagyobbak lesznek, mint amilyenekre Nick számított, és ez megdöbbentő következményekkel jár a jövőre nézve.



FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!