Na majd én tudom mit keresek

Hosszú hétvége






Hosszú hétvége
(The Long Weekend)
 


Kattintson a képre!
színes, kanadai-angol-amerikai vígjáték, 85 perc, 2005 

rendező: Pat Holden
forgatókönyvíró: Tad Safran
operatőr: Brian Pearson
producer: Vin Di Bona, Peter Safran, Shawn Williamson, Paul Brooks
vágó: Martin Brinkler

szereplő(k): 
Brendan Fehr (Ed Waxman)
Chris Klein (Cooper)
Cobie Smulders (Ellen)
Chandra West (Kim)
Nicole McKay (Cathy)
Evangeline Lilly (Simone)

Ed Waxman (Brendan Fehr) rendesen túlhajtotta magát, ám legnagyobb bánatára nem az ágyban, hanem a reklámcégnél, ahol dolgozik. De csak amíg ki nem rúgják. Márpedig ha két nap alatt nem áll elő valami eget rengető kampányötlettel, mennie kell. Cooper (Chris Klein), a nőfaló báty azonban mást eszelt ki a hétvégére: összehozna öccsének egy kis idegnyugtató párnacsatát.

Egyedülálló anyák, sztriptíztáncosnők, mindenre elszánt öreglányok mind csatasorba állnak, de a randik lesújtóan végződnek. Ed kezd beletörődni a gondolatba, hogy állás és szex nélkül is lehet élni, amikor feltűnik az eszményi nő. Úgy érzi, mellé szegődött a szerencse és eltökélten veti bele magát a hosszú hétvégébe, amikor eldől, megtartja-e munkáját és megadja-e a testnek, ami jár.



FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!