Na majd én tudom mit keresek

Grindhouse: Terrorbolygó







Grindhouse: Terrorbolygó
(Grindhouse: Planet Terror)
  


színes, amerikai horror, 105 perc, 2007 
SDDS

rendező: Robert Rodriguez
forgatókönyvíró: Robert Rodriguez
zeneszerző: Robert Rodriguez
operatőr: Robert Rodriguez
producer: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan, Erica Steinberg
vágó: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis

szereplő(k): 
Rose McGowan (Cherry)
Freddy Rodríguez (Wray)
Marley Shelton (Dr. Dakota Block)
Josh Brolin (Dr. William Block)
Naveen Andrews (Abby)
Bruce Willis (Muldoon)
Jeff Fahey (J.T.)
Michael Biehn (Hague seriff)
Stacy Ferguson (Tammy)
Carlos Gallardo (Carlos)
Nicky Katt (Joe)
Michael Parks (Earl McGraw)
Quentin Tarantino
Danny Trejo (Machete)

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell. A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott.
Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

A '70-es és '80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Hollywood két fenegyereke, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Planet Terror Rodriguez műve, vérbeli zombifilm, veszett humorral.


FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!