Na majd én tudom mit keresek

Vesztesek bosszúja





színes, amerikai akciófilm, 2010 

rendező: Sylvain White
forgatókönyvíró: Peter Berg, James Vanderbilt
zeneszerző: John Ottman
operatőr: Scott Kevan
producer: Kerry Foster, Akiva Goldsman, Joel Silver
vágó: David Checel, James Herbert

szereplő(k): 
Jeffrey Dean Morgan (Clay)
Zoe Saldana (Aisha)
Chris Evans (Jensen)
Idris Elba (Roque)
Columbus Short (Pooch)

Egy U.S. Speciális Erők csapatot a bolíviai dzsungel közepére dobnak le, egy drogbáró és a farmja felkutatása és felrobbantása céljából. A robbantáshoz légi segítséget kapnak, mely 8 perc múlva a helyszínre is ér, ám észrevesznek egy ép akkor érkező iskolásbuszt tele gyerekekkel. A küldetés visszavonását kérik, de erre nem kapnak engedélyt és a gép is már bemérte a célpontot, semmit se tehetnek. Csak annyit, hogy felfegyverkezve e röpke kis idő alatt kimentik a gyerekeket, majd helikopterrel elszállítják őket a helyszínről. Ám a helikopter felrobban, ekkor már tudták hogy ők voltak a célpontok.
A csapatot – Clay, Jensen, Roque, Pooch és Cougar – mindenki hallottnak hiszi, talán jobb is így, hisz nyugodtan tervezhetik a bosszújukat Max ellen. Az akciójukhoz váratlan segítséget kapnak egy titokzatos és gyönyörű helyi ügynöknőtől. Szükségük is lesz minden segítségre hiszen az árúló Max, high-tech eszközökkel és erős védelemmel katonákkal van körülvéve, szinte lehetetlen a közelébe férkőzni, de nem nekik.


FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!