Na majd én tudom mit keresek

A mesterlövész





A mesterlövész
(The Contractor)

színes, amerikai-bolgár-angol akciófilm, 105 perc, 2007 
Dolby Digital

rendező: Josef Rusnak
forgatókönyvíró: Joshua Michael Stern, André Farwagi
zeneszerző: Nicholas Pike
operatőr: Wedigo von Schultzendorff
producer: Rudy Cohen
vágó: Tracy Granger, James Herbert

szereplő(k): 
Wesley Snipes (James Dial)
Eliza Bennett (Emily)
Velizar Binev (Beloit)
Ralph Brown (Collins)
Charles Dance (Windsor)

Wesley Snipes egy kirobbanó akcióthrillerrel tér vissza, ezúttal Josef Rusnak rendezésében és a gyönyörű Lena Headey oldalán. A harcművészet mesterét egy profi merénylő szerepében láthatjuk, aki menekülni kényszerül egy kudarcba fulladt gyilkossági kísérlet után.
A visszavonult mesterlövész, James Dial sohasem bocsátotta meg magának, hogy futni hagyta a világ egyik legveszedelmesebb terroristáját. Nem is kérdés, hogy újra fegyvert ragad, amikor egykori megbízói felkeresik a lehetőséggel: fejezze be, amit elkezdett.
A rutinmunkának ígérkező küldetés azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a teljes brit rendőrség Dial nyomába ered. Mikor Windsor főnyomozó megölésével is őt gyanúsítják, Dial ráébred, hogy megbízói átverték. Egyetlen reménye egy 12 éves kislány, akinek a segítségével kétségbeesett kutatásba kezd a gyilkos és az igazság után.


FILMÉRT KATT IDE



EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!