Na majd én tudom mit keresek

Bonin, az országút gyilkosa





színes, magyarul beszélő, amerikai krimi, 90 perc, 2010
16 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A film igaz történet alapján készült, William Bonin sorozatgyilkosról aki a kamionjával az országutakat járva találta meg áldozatait. Kalifornia egyik legveszélyesebb gyilkosa volt. Bonin első ránézésre kedves volt, közkedvelt ám igazi barátja csak egy volt: Vernon Butts- a varázsló, az okkultizmust jól ismerő munkanélküli szakács Bonin bűntársa! Együtt cirkáltak Kalifornia végtelen országútjain és szedték áldozataikat. Az ismétlődő gyilkosságok után a média óvatosságra intette a alkosságot és a segítségüket kérte a gyilkos felkutatásában.
Bonin körül egyre jobban szorult a hurok, ami kizökkentette a megszokott pontosan megtervezett gyilkosságok elkövetéséből. Rendszertelenül, kapkodva elkövetett borzalmak egyre közelebb vezették a rendőrséget a feltételezett gyilkoshoz. Lassan Bonin nyomára akadtak, de még senki nem tudta, hogy hány embernek kell meghalnia mire elfogják!

Rendező: John Murlowski
Író: David Birke

Szereplők:
Scott Anthony Leet (William Bonin)
Michael Rooker (Det. St. John)
Dusty Sorg (Vernon Butts)
Cole Williams (Kyle)
Thomas Curtis (Billy Pugh)
Tyler Neitzel (Alex)


FILMÉRT KATT IDE


EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!