Na majd én tudom mit keresek

LETÖLTÉSI SEGÉDLET


HOGYAN TUDOK LETÖLTENI FILMEKET????


A letöltéshez kell pár program:

-Java: JAVA LETÖLTÉSE (ez a kis program csak arra szolgál, hogy a letöltés vezérlő működjön)

-Jdownloader: Jdownloader LETÖLTÉSE (ez a program a letöltésvezérlő, ezzel tudod minden gond nélkül letölteni a fájlokatl)

-Winrar: WINRAR LETÖLTÉSE (ezzel tudod kitömöríteni a fájlokat)

Ha például filmet szeretnél letölteni, akkor bal oldalt rá kattintasz a filmek műfajainak egyikére, majd az onnan válogathatsz is az ezernyi film között.
Ha megtaláltad a filmet, amit kerestél akkor csak annyi a dolgod, hogy a linkjeit kimásolod(kijelölöd az összeset-jobbgomb-másolás), megnyitod a Jdownloader nevű programot(nem kell telepíteni egyböl lehet futatni a programot), a program automatikusan észleli a linkeket és be is teszi, majd leellenőrzi, hogy működőképesek-e a linkek.
Ha minden fájlnál zöld pipa van, akkor csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz a Tovább fülre és automatikusan elkezdi letölteni a fájlokat. Néha szokott kiírni olyat, hogy el fogadod-e a tanúsítványt, erre minden gond nélkül okét nyomj. Ha nem kezdené el automatikusan letölteni a fájlokat, akkor a bal felső sarokban kattints az Indítás gombra.
Ha letöltötte az összes fájlt, rákattintasz az első partra jobb gombbal, majd rákattintasz az Extract File.. gombra és megjelenik egy ablak, amiben kiválasztod, hogy hova akarod kitömöríteni a fájlt és oké-ra kattintasz, és már tömöríti is ki.
Ha a linkek jelszóval védettek kattints kettőt a letölteni kívánt mappára és alul az "Archivum jelszava" mezőbe írd be a jelszót. A Beállítások >>> Letöltés és kapcsolatok-nál beállíthatod hogy hova mentse a filmet.





EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK:
-elitewarez.hu
-elitwarez.hu
-csudafilmek.blogspot.com
HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!!
Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját!
Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!