Na majd én tudom mit keresek

Párterápia





Párterápia 
(Date Night)  


színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 88 perc, 2010
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 

rendező: Shawn Levy
forgatókönyvíró: Josh Klausner
zeneszerző: Christophe Beck
operatőr: Dean Semler
producer: Shawn Levy, Tom McNulty
vágó: Dean Zimmerman
szereplő(k): 
Steve Carell (Phil Foster)
Tina Fey (Clara Foster)
Mark Wahlberg (Holbrooke)
Ray Liotta (Joe Miletto)
James Franco (Chase Myers)
Mila Kunis (Whippit)
Leighton Meester (Katy)
Kristen Wiig (Haley Sullivan)
Mark Ruffalo (Brad Sullivan)

Phil (Carell) és Claire Foster (Fey) értelmes, kedves emberek, van két gyermekük, meg egy kertvárosi házuk New Jerseyben. Fosterék hetente elmennek "randizni" - minden héten ugyanaznap, ugyanoda -, hogy ébren tartsák az ifjúkori lángolást. Beszélgetéseik a randin is hamar visszatérnek az otthoni témákhoz. A munka, a gyereknevelés kimeríti őket, így a randik ritkán vezetnek előjátékhoz - vagy bármiféle játékhoz -, főleg nem romantikához.
Mikor végignézik, ahogy legjobb barátaikat - egy másik kertvárosi házaspárt - felörli egy roppant hasonló élet, Phil és Claire aggódni kezd, mi vár rájuk: totális közöny és végül a válás.
Hogy kikapcsolja a randin a robotpilótát, és kicsit feldobja az életüket, Phil úgy dönt: ideje váltani. Elviszi Claire-t Manhattan legmenőbb éttermébe. De mivel nem foglaltak asztalt, kénytelenek beülni valaki más helyére. Mi bajuk lehet belőle? Phil és Claire mostantól a Tripplehorn házaspár.
Azonban az igazi Tripplehornék, mint kiderül, tolvajok, akik igen veszélyes emberektől loptak, és most két korrupt zsaru üldözi őket. Phil és Claire menekülni kényszerül, mielőtt a rizottót befejezhetnék, és hamar rájönnek: párterápiájuk szörnyen mulatságosan félrecsúszott. Egy sor veszélyes kalandon kelnek át, hogy megmentsék életüket és a házasságukat.
LETÖLTÉS:
JELSZÓ:
 elitewarez.hu vagy csudafilmek.blogspot.com

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!