Na majd én tudom mit keresek

Scooby-Doo - Abrakadabra!






Scooby-Doo - Abrakadabra!
(Scooby-Doo! Abracadabra-Doo)


Kattintson a képre!
színes, amerikai családi film, 73 perc, 2010 

rendező: Spike Brandt
forgatókönyvíró: Joseph Barbera
zene: Robert J. Kral
producer: Spike Brandt
vágó: Jhoanne Reyes

szereplő(k): 
Frank Welker (Scooby-Doo / Fred hangja)
Matthew Lillard (Shaggy hangja)
Grey DeLisle (Daphne hangja)
Mindy Cohn (Velma Dinkley hangja)
Danica McKellar (Madelyn Dinkley hangja)

A világtól elzárt bűvésziskolát veszélyek fenyegetik: kintről egy félelmetes repülő lény, belülről gonosz erők. Ilyenkor csak egy dolog segíthet: Abrakadabra!, vagyis Scooby-Doo és a Rejtély Rt. 
A csapat meglátogatja Vilma testvérét, aki a Whirlen Merlin Mágiaakadémia tanítványa, és bizony nem a cilinderből előugró nyuszi lesz itt az egyetlen meglepetés. Egy nagyravágyó jégkrémmágnás be akarja zárni a sulit, egy sikoltó szellem mindenkire a frászt hozza, és a mesebeli félig sárkány, félig oroszlán lény, amit griffnek hívnak, nem is tűnik annyira mesebelinek. 
Vajon Scooby-Doo, Bozont, Diána, Fred és Vilma elég trükkösek-e ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt, és megmentsék az iskolát? 
Abrakadabra! Egy ilyen detektívcsapattal a szórakozás felér egy varázslattal.


FILMÉRT KATT IDE



EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!