Na majd én tudom mit keresek

Barbie és a Diótörő





Barbie és a Diótörő
(Barbie in the Nutcracker)
 

színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm, 2001 

rendező: Owen Hurley
író: Ernest Theodor Hoffmann
forgatókönyvíró: Linda Engelsiepen, Hilary Hinkle, Rob Hudnut
zeneszerző: Arnie Roth

szereplő(k): 
Kelly Sheridan (Barbie/Clara hangja)
Kirby Morrow (Diótörő/Eric herceg hangja)
Tim Curry (Egérkirály hangja)
Peter Kelamis (Primm hangja)
Christopher Gaze (Mint hangja)

Barbi varázslatos életre kel a lenyűgöző számítógépes animációnak köszönhetően E. T. A. Hoffman klasszikusának eme modern változatában.
A mese úgy kezdődik, hogy Barbie, aki Clara szerepét játssza, egy gyönyörű Diótörő fabábut kap ajándékba kedvenc nagynénjétől. Aznap éjjel, míg Clara alszik, Diótörő életre kel, hogy megóvja a lányt a gonosz Egérkirály-tól, aki megszállta Clara szobáját. Clara felébred, és segít Diótörőnek, de az Egérkirály gonosz varázslattal lekicsinyíti a lányt. Clara és Diótörő látványos kalandra indulnak, hogy megtalálják Bonbon hercegnőt, az egyetlent, aki fel tudja oldani az Egérkirály gonosz átkát.
A mese báját látványos táncjelenetek fokozzák, melyek a híres koreográfus, Peter Martins munkáját dicsérik, miközben Csajkovszkij kedves zenéje hallható. A New York Városi Balett táncosainak valódi mozdulatai oly módon varázsolják a balett szépségét a vászonra, ahogyan azt eddig még sosem lehetett látni.
A Barbie a Diótörőben megmutatja, hogy ha kedves, okos és bátor vagy, akkor bármi lehetséges...



FILMÉRT KATT IDE

EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!