Na majd én tudom mit keresek

A nemzet aranya






A nemzet aranya
(National Treasure)
 

Kattintson a képre!
színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 131 perc, 2004 
SDDS

rendező: Jon Turteltaub
író: Jim Kouf, Oren Aviv, Charles Segars
forgatókönyvíró: Jim Kouf, Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
operatőr: Caleb Deschanel
jelmeztervező: Judianna Makovsky
zene: Trevor Rabin
producer: Jerry Bruckheimer, Jon Turteltaub
látványtervező: Norris Spencer
vágó: William Goldenberg

szereplő(k): 
Nicolas Cage (Ben Gates)
Sean Bean (Ian Howe)
Diane Kruger (Abigail Chase)
Justin Bartha (Riley Poole)
Jon Voight (Patrick Gates)
Harvey Keitel (Sadusky)
Christopher Plummer (John Adams Gates)

Benjamin Franklin Gates (Cage) archeológus - családja hét korábbi generációjához hasonlóan - egy különös kincs megtalálására szenteli életét. A Gates család titkos legendája úgy tartja, hogy George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin Amerika Függetlenségi háborúja idején egy jelentős arany-tartalékot rejtett el "szűkösebb napokra", és az arany rejtekhelyéhez az Alkotmány, valamint a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányaiban található titkos utalások vezetnek el. Gates-nek nincs semmilyen kézzelfogható bizonyítéka arra, hogy a legendának bármilyen valóságalapja lenne, mégis teljes erőbedobással fog hozzá a titkos kód feltöréséhez és a kincs megtalálásához. Hamarosan azonban mások is értesülnek a kincsről, és megindul a hajtóvadászat.

A film rejtélyei és kalandjai mögött történelmi tények és legendák húzódnak meg. Rengeteg szóbeszéd kering a templomos lovagok kincséről, valóban léteztek titkos kódok, melyeket az Alapító Atyák, az amerikai alkotmány létrehozói használtak, és a szabadkőműveseknek is voltak misztikus szimbólumai. Természetesen azt a filmesek sem tudják, hogy az Alapító Atyáknak volt-e tudomásuk a templomosok kincséről, de azt igen, hogy voltak híres kutatások egész Észak-Amerikában, és ezekben olyanok is részt vettek, mint a fiatal Franklin Delano Roosevelt. Sőt, nemcsak voltak, hanem vannak is, hiszen ezek a kincskereső akciók a mai napig nem értek véget.


FILMÉRT KATT IDE



EZEKKEL A JELSZAVAKKAL VANNAK ELLÁTVA A FILMEK: -elitewarez.hu -elitwarez.hu -csudafilmek.blogspot.com HA NEM MENNE KÉRLEK PRÓBÁLD ÚJRA ÉS NE MÁSOLD A JELSZAVAKAT,HANEM KÉZZEL ÍRD BE FIGYELVE A .-RA IS!!!! Arra kérek mindenkit,ha letölt egy filmet,akkor a filmhez megjegyzésként ÍRJA ODA A MEGFELELŐ JELSZÓT így segítve az oldal többi tagját! Üdv:csudafilm

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!