Na majd én tudom mit keresek

Polygamy




Kép

Színes, magyar romantikus vígjáték, 90 perc
Szereplők: Csányi Sándor, Tompos Kátya, Mészáros Béla, Péterfy Bori, Osvárt Andrea,
Bánfalvi Eszter, Tenki Réka, Réti Adrienn
Rendező: Orosz Dénes


A férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik?

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont... nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszer csak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.
A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban.Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.
A Melletted című kis játékfilm író-rendezője, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A Poligamy ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be. A film producere az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikereinek (Valami Amerika 1-2, Magyar vándor, Lora) rendezője, Herendi Gábor.
Orosz Dénes Poligamy című közönségfilmje egy édes kis mese. Valami olyasmi, amit az Exit magazin vagy a PestiEst a hipertrendiség jegyében bizonyára romkomként definiál. Szóval, e romantikus vígjáték férfi főszereplőjét Andrást, a konstans Csányi Sándor alakítja, aki minden filmjében ugyanolyan: egy kis sárm, egy kis macsóság, egy kis esetlenség, egy kis humor.
Kód: 
part1
part2
part3
Jelszó:
elitewarez.hu vagy elitwarez.hu
 

0 megjegyzés:

Ha nem elég az ingyen letöltési sebesség!